talraekkerne3_1920x600.jpg

Velkommen til

Smuk arkitektur

To typer rækkehuse

Alle huse er orienteret med private haver mod syd eller vest. På ankomstsiden er der gjort plads til et grønt areal foran hvert hus, der giver en åben og indbydende forhave. Her er der overdækket parkering og plads til cykler, samt en mindre opholdsterrasse, hvor man kan være med i fællesskabet og se børnene lege på gaden.

 

Vi har arbejdet med kassetter omkring vinduerne, som giver dybde og skyggevirkning til facaderne. I stueplan er der arbejdet med tegldetaljer, som gør facaden levende og interessant at se på.

Rækkehuse går aldrig af mode

Rækkehuse har været en del af den danske byggekultur i århundreder. Med rækkehusene i Frederikssund får du et hus, der ikke bare er moderne her og nu, men altid vil være et populært valg for mange. Et nybygget rækkehus med central beliggenhed i forhold til by, natur og kultur,  i et trygt, grønt område, hvor børnene hurtigt møder nye legekammerater. 

Det skriver arkitekten

Når man tegner rækkehuse er det vigtigt at være særligt opmærksom på forholdet mellem det private og det fælles. De private haver er en stor kvalitet. Samtidigt ligger der en stor kvalitet i det fællesskab, der naturligt opstår mellem både børn og voksne, når man bor tæt på sine naboer. 

Det er denne balance mellem det private og fællesskabet, vi har tilsigtet med udformningen og måden at arrangere rækkehusene i Frederikssund. Vi har haft for øje at skabe en spændende bebyggelse af rækkehuse, der er lyse, åbne  og inviterende. 

 

For at skabe en varieret bebyggelse har vi givet husene forskellige arkitektoniske detaljer. Det medvirker til at husene opleves forskelligt. Og når du kommer tæt på, oplever du en detaljerigdom, der gør arkitekturen let og indbydende. 

Vi synes i høj grad, at det er lykkedes at skabe en spændende og varieret bebyggelse fuld af de kvaliteter, der udgør en god bolig som grundlag for et godt naboskab husene imellem.

Årstiderne Arkitekter

Christian Iversen, Arkitekt Cand. Arch

christian-m-iversen_400x580.jpg