Velkommen til

Dit nye hjem

Vi har gjort os umage med detaljerne

 

Materialevalget i husene er kendetegnet ved, at de får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende. Allerede når du træder ind i entréen fornemmer du kvaliteten med de store grå fliser på gulvet og garderobeskab fra HTH. En skydedør afskærmer ind til husets stue og køkken/alrum.

 

Husets trægulve udføres i eg lamelparket og det hvide køkken er fra HTH med hvide skuffer og skabe med diskrete greb.

 

Induktionskogeplade, indbygget ovn samt integreret køle-/fryseskab og opvaskemaskine er naturligvis også en del af indretningen i dit nye, moderne hjem. Emhætten er i rustfri stål med udtræk over kogeplade. 

Hjerterum inde som ude

 

Husene har sit hjerterum i stueetagen med en  åben planløsning med dagligstue og køkken med spiseplads. Fra stuen er der udgang til din private have, der afgrænses af hæk og et skur bagerst i haven. Tilsammen skaber det et privat opholdsrum til afslapning. 

Skulle du have ønske om at tilpasse din egen bolig efter familiens behov og smag, har du mulighed for det, både indretningen af husets stueetage og 1. salen, Samtidigt kan du vælge mellem udvalgte materialer, så du kan gøre dit nye hjem helt unikt. 
 

Du kan gøre dit nye hjem helt unikt


Som udgangspunkt har vi valgt gode, lyse materialer i moderne skandinavisk design. Men skulle du have ønske om at tilpasse din egen bolig efter familiens behov og smag, har du mulighed for det. 

På 1. salen er der loft til kip, som giver ekstra luft og lys hele vejen ned gennem huset. På 1. sal har du mulighed for at vælge om du ønsker 3 værelser eller 4 værelser. 

Du har også mulighed for at at tilkøbe hems på et eller to af børneværelserne. Så får børnene lidt mere plads til at boltre sig på, eller de kan kravle op i deres egen private hule.

Projektudvikler

Sjaelsoe_Management_Negativt.png

Sjælsø Management ApS

Masnedøgade 20

2100 København Ø

sjaelsoe.dk

Ejendomsmægler:

home Projektsalg
Lone Bøegh Henriksen A/S
Teglholmsgade 66
2450 København SV 
Tlf.: 3333 0305

home Frederikssund
Wilkens og Basso A/S
Jernbanegade 7
3600 Frederikssund
Tlf.: 7020 0020

© 2020 Sjælsø Management ApS