Velkommen til

Dit nye hjem

Vi har gjort os umage med detaljerne

 

Materialevalget i husene er kendetegnet ved, at de får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende. Allerede når du træder ind i entréen fornemmer du kvaliteten med de store grå fliser på gulvet og skab fra HTH. En skydedør afskærmer ind til husets stue og køkken/alrum.

 

Husets trægulve udføres i eg lamelparket og det hvide køkken er fra HTH med hvide skuffer og skabe med diskrete greb.

 

Induktionskogeplade, indbygget ovn samt integreret køle-/fryseskab og opvaskemaskine er naturligvis også en del af indretningen i dit nye, moderne hjem. Emhætten er i rustfri stål med udtræk over kogeplade. 

Hjerterum inde som ude

 

Husene har sit hjerterum i stueetagen med en åben planløsning med dagligstue og køkken med spiseplads. Fra stuen er der udgang til din private have, der afgrænses af hæk og et skur bagerst i haven. Tilsammen skaber det et privat opholdsrum til afslapning. 

Skulle du have ønske om at tilpasse din egen bolig efter familiens smag, kan du vælge mellem udvalgte materialer, så du kan gøre dit nye hjem helt unikt. Deadlines og proces vil fremgå af købsaftale.
 

Du kan gøre dit nye hjem unikt


Som udgangspunkt har vi valgt gode, lyse materialer i moderne skandinavisk design. Men skulle du have ønske om at tilpasse din egen bolig efter familiens  smag, har du mulighed for det. 

På 1. salen er der loft til kip, som giver ekstra luft og lys. På 1. sal har husene enten tre værelser eller fire værelser. 

Derudover er der en hems på to værelser og et ovenlysvindue i værelser med hems, der giver ekstra lys på to af værelserne. På hemsene får børnene lidt mere plads til at boltre sig på, eller de kan kravle op i deres egen private hule.