talraekkerne3_1920x600.jpg

Velkommen til

Strandvangen

Her er der plads til alle

På Strandvangen, hvor den tidligere Oppe Sundby Skole lå, opføres 46 skønne rækkehuse med plads til det aktive liv for hele familien. Området udformes til stille trafik, så alle kan færdes trygt i nærområdet. Nærmeste naboer bliver det nyopførte 55+ bofællesskab, Bovieran.

I Talrækkerne er man tæt på det meste, både dagligvareindkøb, daginstitutioner, skoler og ikke mindst by, skov og strand.

Rækkehuse går aldrig af mode

Rækkehuse har været en del af den danske byggekultur i århundreder. Med Talrækkerne i Frederikssund får du et hus, der ikke bare er moderne her og nu, men altid vil være et populært valg for mange. Et nybygget rækkehus med central beliggenhed i forhold til by, natur og kultur,  i et trygt, grønt område, hvor børnene hurtigt møder nye legekammerater. 

Afstand til

Frederikssund C:            2,2 km

Skole:                               0,8 km

Daginstitution:                 0,8 km

Dagligvareindkøb:           0,8 km

Tog:                                   2,2 km

 

Bus:                                   0,1 km

Strand:                              1,5 km

Tæt på offentlig transport

Bussen kører næsten lige udenfor din nye hoveddør. Og på bare 45 minutter kommer du til København H med toget fra Frederikssund station. 

Indkøb og shopping

Ca. 800 meter fra grunden ligger en Rema 1000 dagligvarebutik. Hvis du er til shopping, byder Frederikssund C på en række udvalgsbutikker og naturligvis shoppingcentret Sillebroen.