typeA.jpg
Boligtype A​ - gavlbolig:
Bruttoareal: 116 m2

Boligtype A er gavlboligerne i alle rækker og udføres med et gavlvindue i stueplan og på 1. sal. I stueplan finder du en åben planløsning med dagligstue, køkken med spiseplads og toilet/bad. 1. sal har forældresoveværelse, to eller tre børneværelser og toilet/bad. Type A husets have følger gavlen rundt, så du kan gå fra forhaven langs gavlen i din egen have.  

Boligtype B​:
Bruttoareal: 108 m2

I boligtype B finder du i stueplan en åben planløsning med dagligstue, køkken med spiseplads og toilet/bad. 1. sal har forældresoveværelse, to eller tre børneværelser og toilet/bad. 

typeB.jpg
Dit fleksible køkkenvalg

Mobil køkken-ø

Som udgangspunkt er opsat en mobil køkken-ø med skabe, som du efter behov kan flytte rundt på. Til dagligt kan den stå midt i rummet, men skal du dække op til mange gæster, kan du nemt sætte den i forlængelse af køkkenet og få plads til et langbord. 

Parallelt køkken

Alternativt kan du vælge et køkken der stikker vinkelret udfra væggen, så du kan kigge efter børnene ude i haven eller foran huset, imens du laver mad? Uanset hvilken løsning du vælger, er der god plads til både spisebord og sofa. 

3 eller 4 værelser på 1. sal?
1. sal med 4 værelser

På 1. salen er der som udgangspunkt et soveværelse med klædeskabe og tre børneværelser. 

1. sal med 3 værelser

Men har du alene brug for to børneværelser, kan du vælge en 1. sal med et ekstra stort forældresoveværelse med klædeskabe og to børneværelser - og det uden merbetaling. 

En eller to hemse og ovenlysvindue

Skal børnene have lidt mere plads til at boltre sig på, eller kunne trække sig tilbage i fred og ro, kan tilkøbes 1 - 2 hemse. Hemsen over trappen kan blive 4,1 m2 imens hemsen oven på badet pga. 
teknikskakten kan blive 3,3 m2. Der kan endvidere etableres ovenlysvindue.

Etablering af hemse og ovenlysvindue udføres som tilkøb.

Projektudvikler

Sjaelsoe_Management_Negativt.png

Sjælsø Management ApS

Masnedøgade 20

2100 København Ø

sjaelsoe.dk

Ejendomsmægler:

home Projektsalg
Lone Bøegh Henriksen A/S
Teglholmsgade 66
2450 København SV 
Tlf.: 3333 0305

home Frederikssund
Wilkens og Basso A/S
Jernbanegade 7
3600 Frederikssund
Tlf.: 7020 0020

© 2020 Sjælsø Management ApS